Welsh springer spaniel och Alpenländische Dachsbracke

Aktuella kullar

Alpenländische Dachsbracke 2020:

Den 11 maj fick Märta sin efterlängtade kull! Det blev 4+4 fina och jämna krabater. Märta har i tidigare kullar lämnat friska, sunda och mycket duktiga hundar så vi hoppas och tror det blir minst lika bra även denna gång! Eventuellt finns 1 valp ledig till seriöst Jägarhem! Välkommen att höra av dig!Alpenländische Dachsbracke 2020:


Nu har vår fantastiska Märta – ESTJV-15 ESTW-15 NOJV-15 DKJV-15 DKV-15 NORDV-16 SEV-16, 17, 18 NORDV-19 EECH LVCH C.I.E Workingwess Friend gått i löp och kommer att paras med en fantastisk Black & Tanhane vid namn Brik. En mycket spännande kombination med fria höfter, utmärkt exteriör, härlig arbetsglädje samt fantastisk mentalitet.


Efter 43 år som uppfödare även på annan ras,  ger vi inte avkall på att prioritera kombinationer som är okej rakt igenom. För en jägare är det minst lika viktigt med en väl fungerande hund årets alla dagar och inte bara vid jakt. Därav säljer vi endast valp till aktiva jägarhem som också kan erbjuda bra aktivering under hela året. Därtill delar du också vår syn på hur viktigt det är att avkommor meriteras/utvärderas för det är endast på det sättet vi hjälper rasen framåt. Går allt som det ska väntas valpar i maj med leverans i juli. Välkommen vid seriöst intresse!


Birk

Märta

Kontakt

Gunilla Sandström, Strängnäs

Email: okejs@hotmail.com

Mobil: 0730-65 20 11   

© Copyright 2019


Design  Luckyhouse

Vår hemsida använder cookies. Genom att du fortsätter accepterar du att vi använder detta.

Acceptera