Nyheter 2020

December


Lördagen den 19 december föddes Madde-Bobbybarnen. Denna gång blev den 6 stycken ljuvliga gryn. Mor & valpar mår toppenbra så det råder lugn och ro i valplådan! Dessvärre blev en del fantastiska familjer utan valp denna gång men man råder varken över antal el könsfördelning. Nu gottar vi oss i att se detta gäng frodas och utvecklas på bästa sätt.November


Så stolt, glad och tacksam över att Märta - MultiCh MultiW Workingwess Friend blev den första ADB i Sverige att erhålla Svenska Kennelklubbens utmärkelse BRUKSAVELSPRIS. Genuin avelsplanering med fokus på friska, sunda hundar med utmärkt exteriör och bred arbetsförmåga i kombination med att välja de allra bästa jakthemmen har visat vägen! Stort TACK till mitt härliga valpfolk som delar vår strategi att officiell meritering är viktig för det fortsatta avelsarbetet! Nu ser vi fram emot en spännande vår 2021 då Märta skall ha sin sista kull och hennes framgångsrika dotter Saga ska debutera i avel lagom till jaktsäsongen är över och drevproven avklarade.

Oktober


Madde är parad och om allt går som det ska väntar vi ett knippe röd/vita juveler i december. Läs mer HÄR September


Riktar ett stort GRATTIS till B kullens fantastiska valpar som varit i spårskogen med råge! Att en valp el två blir Spårchampion (SEVCH) är ju egentligen inget märkvärdigt men att nästan en hel kull, fixar sina championat och det t.o.m innan dom ens blivit 1½ år, det säger en del det! Utav B-kullens 8 valpar är 6 redan klara SEVCH och en till är snart i mål och "sistingen" är också på G.....vi kanske får 100% i kullen vilket vore historiskt! Även valp från A-kullen har nu också fått fart på sin husse och är på spåret igen, jättekul!SeptemberLördagen den 12 september samlades de äldre Märtabarnen till Kennel/Hägnträff. En givande dag som innehöll mentaltest, träff med smågris i Viltkorridor samt Hägnträning. Dagen avslutades med lite grillat i den trevliga Grillkotan. Så värdefullt för mig som uppfödare att kunna utvärdera avkommors utveckling och jag är mycket glad & stolt för hur bra det artar sig! Varmt lycka till med Jaktsäsongen! 

September


Årets ADB valpar har flyttat till sina fantastiska jägarhem. Vi önskar dem varmt lycka till! Vi ses till hösten på 1a valpträffen! Här valpbild på Okej's Collection By Friends "Maja" som blev kvar här.

Maj


Märta valpade den 11 maj. Läs mer HÄR!


Mars


Nu har vår fantastiska Märta – ESTJV-15 ESTW-15 NOJV-15 DKJV-15 DKV-15 NORDV-16 SEV-16, 17, 18 NORDV-19 EECH LVCH C.I.E Workingwess Friend gått i löp och kommer att paras med en fantastisk Black & Tanhane vid namn Brik. Läs mer HÄR!Tidigare nyheter:


 2019, 2018, 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010